Олександр Васильович Сердюк » Сільське господарство України і світовий продовольчий ринок (1861-1914 рр.) 
                
                                                            
                    
    | [додати інший файл чи обкладинку цього твору]
        [додати цей твір до вибраного] | 
    | Сільське господарство України і світовий продовольчий ринок (1861-1914 рр.)Праця | 
    |  | 
    | 
                
            |  |  
            | Написано: | 2011 року |  
            |  |  
            | Розділ: | Історична |  
            |  |  
            | Твір додано: | 19.12.2014 |  
            |  |  
            | Твір змінено: | 19.12.2014 |  
            |  |  
            | Завантажити: | pdf
                                див.
                                (3.3 МБ) |  
            |  |  
                | Опис: | Сільське господарство України і світовий продовольчий ринок (1861-1914 рр.) / Реєнт О. П., Сердюк О. В. ; Нац. акад. наук України, Ін-т історії України. - К. : [Ін-т історії України НАН України], 2011. - 365 с. : табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 1000 экз. - ISBN 978-966-02-5827-3 |  
                |  |  
                | Зміст: | [натисніть, щоб розгорнути] Title . . . 1	   	Зміст . . . 3
 ВСТУП . . . 5
 
 
 РОЗДІЛ 1.
 Сільське господарство України в добу капіталістичного розвитку (1861–1914 рр.)Сільське господарство України в добу капіталістичного розвитку (1861–1914 рр.) . . . 11
 1.1. Землеволодіння в Україні після селянської реформи 1861 р. . . . 13
 1.2. Розвиток польового господарства . . . 49
 1.3. Тенденції розвитку тваринництва . . . 62
 1.4. Виробництво і поширення сільськогосподарської техніки . . . 74
 
 
 РОЗДІЛ 2.
 Продовольчі ресурси України і світуПродовольчі ресурси України і світу . . . 97
 2.1. Хлібні ресурси . . . 98
 2.2. Тваринницькі ресурси . . . 130
 2.3. Цукрові ресурси . . . 145
 2.4. Ресурси інших сільськогосподарських культур . . . 154
 
 
 РОЗДІЛ 3.
 Світовий сільськогосподарський ринок у другій половині ХІХ—на початку ХХ ст.Світовий сільськогосподарський ринок у другій половині ХІХ—на початку ХХ ст. . . . 171
 3.1. Західна Європа—головний споживач експортованої сільськогосподарської продукції . . . 173
 3.2. Зростання значення Американського континенту на світовому продовольчому ринку . . . 217
 3.3. Експорт сільськогосподарської продукції з інших заокеанських країн . . . 237
 3.4. Споживчі ринки Близького і Середнього Сходу та Північної Африки . . . 240
 
 
 РОЗДІЛ 4.
 Експорт продуктів сільського господарства з України (1861–1914 рр.)Експорт продуктів сільського господарства з України (1861–1914 рр.) . . . 265
 4.1. Експорт хлібних продуктів . . . 267
 4.2. Експорт продуктів тваринництва і птахівництва . . . 321
 4.3. Експорт цукру . . . 334
 4.4. Експорт інших продуктів сільського господарства . . . 345
 ВИСНОВОК . . . 364
 |  
                |  |  | 
    |  | 
    |  | 
    | Відгуки читачів: | 
    |  | 
    | Поки не додано жодних відгуків до цього твору. | 
    |  | 
    |  | 
    |  |