Ми повернулися! Вас вітає Чтиво 2.1 - Новини

Good news everyone!га?

Чтиво повертається до роботи. Період простою виявився суттєво тривалішим, ніж ми самі очікували, але ми мусили всім цим зайнятися. З одного боку, було заплановано багато оновлень, які частково втілено, а з іншого — бібліотека просто вимагала технічного обслуговування та оптимізації.

Отже, пропонуємо огляд того, що було зроблено.

  • Додавання авторів, творів та файлів читачами. Довгоочікувана функціональність. Тепер кожен зареєстрований користувач може долучитися до наповнення. Маєте помітити як нові посилання на сторінках теки, так і нові сторінки вашого особистого розділу.
  • У зв’язку з попереднім було підчищено базу користувачів, тобто видалено «мертві душі». Відразу вибачаємося за випадково видалені потрібні рахунки, але вони були або неактивні, або покинуті. Будь ласка, реєструйтеся наново. Всі відгуки збережено. Пишіть нам якщо ваші відгуки «загубилися» або їх потрібно підв’язати до нового рахунку.
  • Як наслідок попереднього, перероблено (покращено, сподіваємось) процедури входу, реєстрації та відновлення паролю. Вони стали більш вимогливими до коректності даних, зокрема до унікальності електронної пошти.
  • Важливо: тепер для входу використовуються ваша електронна пошта та той самий пароль. Якщо є потреба, скористайтеся формою відновлення.
  • Вичищений та перероблений схрон з відповідними змінами на сторінках творів. Цим мусимо розв’язати проблему помилок веб-серверу, що дуже дошкуляли нам останні місяці.
  • Статику (малюнки, стилі, скрипти) сайту переміщено на окремий домен, крім того вона віддається тепер через Nginx. Чтиво і так швиденьке з точки зору завантаження сторінок, а тепер має бути ледь не реактивним.
  • Різні покращення зовнішнього вигляду та двигунця бібліотеки.

Просимо бути уважними до проблем та недоліків, і негайно повідомляти нас про їх виявлення. Також будемо раді почути ваші думки та пропозиції щодо запроваджених оновлень.

Ваше Чтиво.