Андрій Зюбровський » Етап перебування хліба у печі в традиційному хлібопеченні українців Південно-Західного історико-етнографічного регіону в кінці ХІХ – ХХ столітті
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Етап перебування хліба у печі в традиційному хлібопеченні українців Південно-Західного історико-етнографічного регіону в кінці ХІХ – ХХ столітті

Стаття
Розділ: Наукова
Твір додано: 09.09.2024
Твір змінено: 09.09.2024
Завантажити: pdf див. (94.7 КБ)
Опис: Етнічна історія народів Європи: Збірник наукових праць. Випуск 42. – К., 2014.


Стаття присвячена описові, класифікації та аналізові технологічних методів та прийомів, поведінкових стереотипів і табу, що супроводжують етап перебування хліба в печі, а також причин та наслідків, зокрема прогностичного характеру, різного роду девіацій при випіканні хліба.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.