Олена Жам » Джерела вивчення млинарства Житомирського повіту ХІХ – початку ХХ ст.
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Джерела вивчення млинарства Житомирського повіту ХІХ – початку ХХ ст.

Стаття
Написано: 2020 року
Розділ: Історична
Твір додано: 27.01.2021
Твір змінено: 27.01.2021
Завантажити: pdf див. (1.2 МБ)
Опис: ПЕРЕЯСЛАВІКА: Наукові записки Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав»: зб. наук. ст. – Переяслав – Кам’янець-Подільський, 2020. – Випуск 17 (19). – 284 с.




У статті проаналізовано джерела, що містять відомості про борошномельне
виробництво Житомирського повіту Волинської губернії ХІХ – початок ХХ ст. Зроблено
висновок про інформаційний потенціал окремих груп джерел. Доводиться теза про
значимість комплексного залучення різних видів джерел для вивчення означеної
проблематики.
Ключові слова: млин, борошномельне виробництво, Житомирський повіт, джерела,
дослідження.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.