Олена Жам » Джерела вивчення млинарства Житомирського повіту ХІХ – початку ХХ ст.
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Джерела вивчення млинарства Житомирського повіту ХІХ – початку ХХ ст.
Стаття
|
|
|
Написано: |
2020 року |
|
Розділ: |
Історична |
|
Твір додано: |
27.01.2021 |
|
Твір змінено: |
27.01.2021 |
|
Завантажити: |
pdf
див.
(1.2 МБ)
|
|
Опис: |
ПЕРЕЯСЛАВІКА: Наукові записки Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав»: зб. наук. ст. – Переяслав – Кам’янець-Подільський, 2020. – Випуск 17 (19). – 284 с.
У статті проаналізовано джерела, що містять відомості про борошномельне
виробництво Житомирського повіту Волинської губернії ХІХ – початок ХХ ст. Зроблено
висновок про інформаційний потенціал окремих груп джерел. Доводиться теза про
значимість комплексного залучення різних видів джерел для вивчення означеної
проблематики.
Ключові слова: млин, борошномельне виробництво, Житомирський повіт, джерела,
дослідження. |
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|