Збірник » Азбука харчування. Лікувальне харчування
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Азбука харчування. Лікувальне харчування

Довідник
Написано: 1991 року
Джерело: Sehrg-Gut+balik2
Розділ: Наукова
Твір додано: 17.09.2018
Твір змінено: 07.04.2022
Завантажити: djvu (5.2 МБ) pdf див. (6.1 МБ)
Опис: Азбука харчування. Лікувальне харчування: Довідник /За , ред. Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка. — Львів: Світ, 1991. — 208 с. Бібліогр.: с. 202.

ISBN 5-11-000932-5 (в обкл.): З крб. 15000 прим. -

У довіднику викладені загальні принципи лікувального харчування та вплив харчових факторів на процеси одужання. Описаний порядок організації лікувального харчування в умовах лікарень, на курортах і в санато-ріях-профілакторіях. Подані рекомендації щодо лікувального харчування в домашніх умовах при різних захворюваннях органів травлення, кровообігу та дихання, а також нирок, залоз внутрішньої секреції, порушеннях обміну речовин тощо. Наведені загальні правила приготування дієтичних страв, їх склад, еиергоцінність та особливості кулінарної обробки харчових продуктів з метою збереження їх смакових якостей і лікувальної дії.

Для широкого кола читачів,
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.