Лариса Задояна » Системна організація і структура української термінології цукрового виробництва
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Системна організація і структура української термінології цукрового виробництва

Дисертація
Написано: 2014 року
Розділ: Наукова
Твір додано: 21.07.2024
Твір змінено: 21.07.2024
Завантажити: pdf див. (1.9 МБ)
Опис: Мета дослідження – обґрунтування лексико-семантичної структури
сучасної української термінології цукрового виробництва в
ономасіологічному аспекті.
Досягнення сформульованої мети передбачає розв’язання таких
завдань:
1) проаналізувати історію формування української термінології
цукрового виробництва;
2) подати генетичну характеристику термінів цукрового виробництва;
3) з’ясувати специфіку концептуальної й тематичної структури
української термінології цукрового виробництва;
4) дослідити сучасну терміносистему цукрового виробництва в
аспекті лексичної парадигматики;
5) окреслити типи номінації наукових понять української
термінології цукрового виробництва;
6) описати систему словотвірних (термінотвірних) засобів
терміносистеми цукрового виробництва.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.