Іван Тимощук » Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах
Посібник
|
|
|
Написано: |
1987 року |
|
Джерело: |
chtyvo.org.ua (djvu) |
|
Розділ: |
Навчальна |
|
Твір додано: |
01.06.2014 |
|
Твір змінено: |
30.05.2023 |
|
Завантажити: |
djvu
(10.8 МБ)
|
|
Опис: |
У книзі описано харчову цінність м'яса різних видів тварин та птиці, молока й молочних продуктів, яєць. Крім того, дано корисні поради щодо забою тварин та птиці. Особливий інтерес становлять способи вберігання продуктів тваринництва.
Наведено рецепти виготовлення ковбас, копченостей, страв з м’яса птиці, кролів та з субпродуктів. Значне місце відведено характеристиці страв з молока та молочних продуктів.
Приділено увагу дитячому харчуванню.
Розрахована на широке коло читачів.
Тимощук I.I. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах. — К.: Урожай, 1987. — 136 с., іл. |
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|