Олександр Сидорович » Громадське харчування споживчої кооперації УРСР у післявоєнний період
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Громадське харчування споживчої кооперації УРСР у післявоєнний період

Стаття
Розділ: Історична
Твір додано: 10.10.2024
Твір змінено: 12.10.2024
Завантажити: pdf див. (339.4 КБ)
Опис: Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Історія. – Тернопіль: Видавництво ТНПУ ім. В.Гнатюка, 2015. – Вип. 2. – Ч. 4.


У статті аналізується система громадського харчування споживчої кооперації України в радянську добу у післявоєнний період. Проаналізовано організаційну структуру системи громадського харчування споживчої кооперації, окреслено основні напрямки роботи, наголошено на основних проблемах галузі. Визначено, що рівень забезпечення громадським харчуванням сільського населення був доволі низьким і відставав від європейських показників.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.