Олександр Сидорович » Громадське харчування споживчої кооперації УРСР у післявоєнний період
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Громадське харчування споживчої кооперації УРСР у післявоєнний період
Стаття
|
|
|
Розділ: |
Історична |
|
Твір додано: |
10.10.2024 |
|
Твір змінено: |
12.10.2024 |
|
Завантажити: |
pdf
див.
(339.4 КБ)
|
|
Опис: |
Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Історія. – Тернопіль: Видавництво ТНПУ ім. В.Гнатюка, 2015. – Вип. 2. – Ч. 4.
У статті аналізується система громадського харчування споживчої кооперації України в радянську добу у післявоєнний період. Проаналізовано організаційну структуру системи громадського харчування споживчої кооперації, окреслено основні напрямки роботи, наголошено на основних проблемах галузі. Визначено, що рівень забезпечення громадським харчуванням сільського населення був доволі низьким і відставав від європейських показників. |
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|