Ганна Шумило » Технологія приготування їжі
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Технологія приготування їжі

Підручник
Написано: 2003 року
Розділ: Навчальна
Твір додано: 28.12.2020
Твір змінено: 04.09.2021
Завантажити: djvu (11.5 МБ) pdf див. (4.5 МБ)
Опис: У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.
Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів I—II рівнів акредитації, а також для працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.

Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008. — 506 с.
ISBN 966-8251-06-7
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.