Олена Шадура » Сучасна українська кухня (вид. 1984)
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Сучасна українська кухня (вид. 1984)

Праця
Написано: 1984 року
Розділ: Наукова
Твір додано: 06.01.2021
Твір змінено: 06.01.2021
Завантажити: djvu (10.6 МБ)
Опис: У цьому виданні публікуються рецепти і технологія приготування страв та виробів української кухні, розроблені на основі рецептів і способів приготування давніх українських страв. Подано рецепти нових страв, у яких використано продукти, що застосовуються в сучасному харчуванні. Заслуговують на увагу характеристика харчової цінності окремих продуктів і рекомендації по організації раціонального харчування. Вміщено також поради щодо сервірування столу, порядку подання страв і напоїв, правил поведінки за столом тощо.

Шалімов С.А., Шадура О.А. Сучасна українська кухня. — 5-те вид., доповнене. — К.: Техніка, 1984. — 271 с., іл.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.