Олена Шадура » Сучасна українська кухня (вид. 1984)
|
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Сучасна українська кухня (вид. 1984)
Праця
|
|
|
| Написано: |
1984 року |
|
| Розділ: |
Наукова |
|
| Твір додано: |
06.01.2021 |
|
| Твір змінено: |
06.01.2021 |
|
| Завантажити: |
djvu
(10.6 МБ)
|
|
| Опис: |
У цьому виданні публікуються рецепти і технологія приготування страв та виробів української кухні, розроблені на основі рецептів і способів приготування давніх українських страв. Подано рецепти нових страв, у яких використано продукти, що застосовуються в сучасному харчуванні. Заслуговують на увагу характеристика харчової цінності окремих продуктів і рекомендації по організації раціонального харчування. Вміщено також поради щодо сервірування столу, порядку подання страв і напоїв, правил поведінки за столом тощо.
Шалімов С.А., Шадура О.А. Сучасна українська кухня. — 5-те вид., доповнене. — К.: Техніка, 1984. — 271 с., іл. |
|
|
|
| |
|
Відгуки читачів:
|
| |
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
| |
|
|
| |