Валерій Рекрут » Особливості організаційно-кооперативної роботи споживчої кооперації УРСР в 1935–1937 роках
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Особливості організаційно-кооперативної роботи споживчої кооперації УРСР в 1935–1937 роках

Стаття
Написано: 2011 року
Розділ: Історична
Твір додано: 16.04.2019
Твір змінено: 16.04.2019
Завантажити: pdf див. (867.8 КБ)
Опис: Ґілея: науковий вісник. Збірник наукових праць. – К., 2011. – Вип. 47.


Аналізуються особливості організаційно-кооперативної роботи в системі споживчої кооперації УРСР в 1935–1937 роках.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.