Олена Пахолюк » Кулінарне мистецтво. Кн. 1: Технологія приготування їжі
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Кулінарне мистецтво. Кн. 1: Технологія приготування їжі
Підручник
|
|
|
Написано: |
2008 року |
|
Розділ: |
Навчальна |
|
Твір додано: |
10.03.2017 |
|
Твір змінено: |
10.03.2017 |
|
Завантажити: |
pdf
див.
(14.6 МБ)
|
|
Опис: |
Стахмич Т. М., Пахолюк О. М.
Кулінарне мистецтво : Підручник: У 2 кн. — К. : Грамота, 2008.
Кн. 1 : Технологія приготування їжі / Т. М. Стахмич, О. М. Пахолюк. — 2008. — 496 с. : іл.
У підручнику висвітлено основи технології приготування їжі за новітніми методиками в мережі підприємств харчування різних форм власності, подано докладний опис основних розділів кулінарії відповідно до програм професійнотехнічних училищ із підготовки кухарів ІІІ, IV і V розрядів.
Для учнів кулінарних професійнотехнічних училищ, власників закладів харчування, директорів шкіл і всіх, хто любить і захоплюється українською кухнею. |
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|