В.О. Маринченко » Технологія спирту 
                
                                                            
                    
    | [додати інший файл чи обкладинку цього твору]
        [додати цей твір до вибраного] | 
    | Технологія спиртуПідручник | 
    |  | 
    | 
                
            |  |  
            | Написано: | 2003 року |  
            |  |  
            | Джерело: | share.net.ua |  
            |  |  
            | Розділ: | Навчальна |  
            |  |  
            | Твір додано: | 12.08.2010 |  
            |  |  
            | Твір змінено: | 05.04.2024 |  
            |  |  
            | Завантажити: | djvu
                                (11.1 МБ) |  
            |  |  
                | Опис: | У підручнику подається біохімічна і технологічна характеристика сировини. Описані способи зберігання і підготовки сировини до зброджування. Викладені питання одержання ферментних препаратів і солоду, культивування дріжджів, бактерій, пліснявих грибів, зброджування сусла, виділення спирту із бражки і його рекректифікації. Наведені способи використання побічних продуктів і очистки стічних вод. Велика увага приділена енерго- і ресурсозберігаючим технологіям у спиртовому виробництві, а також актуальним проблемам у спиртовій промисловості, що сприятиме творчому вирішенню студентами та фахівцями підприємств основних задач розвитку спиртової промисловості, спрямованих на зниження собівартості продукції і покращання її якісних показників. |  
                |  |  | 
    |  | 
    |  | 
    | Відгуки читачів: | 
    |  | 
    | Поки не додано жодних відгуків до цього твору. | 
    |  | 
    |  | 
    |  |