Федір Мамчур » Овочі і фрукти в нашому харчуванні 
                
                                                            
                    
    | 
            [додати інший файл чи обкладинку цього твору]
        [додати цей твір до вибраного]
         | 
    
        
        Овочі і фрукти в нашому харчуванні
                
        
        
        Не визначено 
        
     | 
     | 
    
        
                
             | 
         
        
            | Написано: | 
            1988 року | 
         
                        
             | 
         
        
            | Джерело: | 
            Sehrg-Gut+balik2 | 
         
                
             | 
         
        
            | Розділ: | 
            Наукова | 
         
                
             | 
         
        
            | Твір додано: | 
            29.05.2021 | 
         
        
             | 
         
                
            | Твір змінено: | 
            29.09.2021 | 
         
        
             | 
         
                
            | Завантажити: | 
                                            djvu
                                (12.2 МБ)
                                 | 
                     
        
             | 
         
                    
                | Опис: | 
                Мамчур Ф. І. 
Овочі і фрукти в нашому харчуванні.— Ужгород: Карпати, 1988.— 197 с., іл.;12л. іл.  
 
ISBN 5-7757-0050-3  
 
У довіднику розповідається про вплив біологічно активних речовин овочів, городньої велені, фруктів, ягід та грибів на організм людини, застосування їх у профілактиці та лікуванні хвороб, а також у раціональному харчуванні. В книзі даються поради по заготівлі і переробці рослин та їх плодів. Для широкого кола читачів.  
 | 
             
            
                 | 
             
                            
                | Зміст: | 
                
                    [натисніть, щоб розгорнути]
                     ЗМІСТ  
Цілюща сила зелепих супутників людини ; З  
ОВОЧЕВІ КУЛЬТУРИ 9  
Хрестоцвітні 10  
Капуста 10  
Пасльонові культури 14  
Баклажан 14  
Перець 17  
Помідор 20  
Гарбузові культури 25  
Гарбуз 25  
Диня ЗО  
Кавун 33  
Огірок 35  
Цибулинні культури 40  
Цибуля 40  
Часник 45  
Бульбоплоди 49  
Картопля 49  
Топінамбур (земляна груша) 54  
Коренеплоди 56  
Бруква 56  
Буряк 58  
Морква 63  
Петрушка 71  
Редька 74  
Ріпа 78  
Селера 80  
Бобові 83  
Горох 83  
Квасоля 85  
Зелені культури 89  
Салат 89  
Шпинат 93  
Щавель 95  
Пряно-ароматичпі рослини 98  
Коріандр 98  
203  
 
КрІП  
Хріп .   
Десертні овочеві культури ...»   
Спаржа лікарська   
Ревінь   
100  
101  
104  
104  
106  
Технічні культури 110  
Кукурудза 110  
Соняшник 114  
ГРИБИ 117  
ПЛОДОВІ КУЛЬТУРИ 125  
Абрикос * • 125  
Айва * 128  
Апельсин 129  
Горобина звичайна ... . . . . * . . . 131  
Горобина чорноплідна 133  
Груша * 136  
Кизил . 139  
Персик . 140  
Слива 142  
Черешня і вишня 144  
Шипшина 147  
Яблуня . 152  
Горіхоплідні 158  
Горіх волоський * 158  
Ліщина 161  
ЯГІДНІ КУЛЬТУРИ 163  
Агрус 164.  
Бузина- 166  
Виноград 168  
Глід 170  
Калина 172  
Малина * 174  
Обліпиха 178  
Ожина 181  
Смородина * 182  
Суниці 186  
Терен 189  
Черемха 190  
Чорниця 192  
Шовковиця 195  
Список рекомендованої літератури 197  
Алфавітний покажчик український назв 199  
Алфавітний покажчик латинських назв 8 , , . * . 201  
 
 
                 | 
             
            
                 | 
             
                         
     | 
     | 
    |   | 
    | 
        
         Відгуки читачів: 
     | 
    |   | 
    | 
             Поки не додано жодних відгуків до цього твору. 
         | 
    |   | 
    | 
        
     | 
    |   |