Стефанія Демчук » Від бобра до фазана. Їжа західноєвропейського Середньовіччя
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Від бобра до фазана. Їжа західноєвропейського Середньовіччя
Праця
|
|
|
Написано: |
2021 року |
|
Розділ: |
Історична |
|
Твір додано: |
29.01.2024 |
|
Твір змінено: |
22.08.2024 |
|
Завантажити: |
Файли вилучено з бібліотеки на запит власника авторських прав. |
|
Опис: |
Оригінальні рецепти із середньовічних кулінарних книг занурять вас у атмосферу королівського бенкету: смажені павичі та курки, які видихають полум'я, пироги із запеченими у них живими птахами, м’ясо з цукром, міноги та дельфіни.
Також у книзі на вас чекає спростування численних міфів щодо середньовічного раціону: чи справді м’ясо залишалося недосяжною мрією для селян та містян, а пиво та вино вважалися кориснішими за воду навіть для дітей.
Зрештою, ви довідаєтесь, які дива середньовічної кулінарії пішли у небуття, а які приносять нам насолоду й сьогодні. |
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|