Стефанія Демчук » Від бобра до фазана. Їжа західноєвропейського Середньовіччя
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Від бобра до фазана. Їжа західноєвропейського Середньовіччя

Праця
Написано: 2021 року
Розділ: Історична
Твір додано: 29.01.2024
Твір змінено: 22.08.2024
Завантажити: Файли вилучено з бібліотеки на запит власника авторських прав.
Опис: Оригінальні рецепти із середньовічних кулінарних книг занурять вас у атмосферу королівського бенкету: смажені павичі та курки, які видихають полум'я, пироги із запеченими у них живими птахами, м’ясо з цукром, міноги та дельфіни.

Також у книзі на вас чекає спростування численних міфів щодо середньовічного раціону: чи справді м’ясо залишалося недосяжною мрією для селян та містян, а пиво та вино вважалися кориснішими за воду навіть для дітей.

Зрештою, ви довідаєтесь, які дива середньовічної кулінарії пішли у небуття, а які приносять нам насолоду й сьогодні.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.