Юлія Коцур » Харчування населення Роменщини на початку 30-х років ХХ століття
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Харчування населення Роменщини на початку 30-х років ХХ століття

Стаття
Розділ: Наукова
Твір додано: 21.12.2023
Твір змінено: 21.12.2023
Завантажити: pdf див. (109.8 КБ)
Опис: Етнічна історія народів Європи: Збірник наукових праць. Випуск 34. – К., 2011.


У статті досліджується харчування селян Роменщини на початку 30-х років ХХ століття. Автор звертає увагу на побутування нових рецептів приготування їжі та вживання сурогатних страв роменчанами під час голодомору 1932–1933 років.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.