Микола Георгієвський » Українські страви (вид. 1964)
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Українські страви (вид. 1964)

Праця
Написано: 1964 року
Джерело: chtyvo.org.ua (djvu)
Розділ: Наукова
Твір додано: 11.01.2014
Твір змінено: 26.07.2023
Завантажити: djvu (12.2 МБ)
Опис: Книга знайомить читачів з стравами української народної кухні, рецептура яких розроблена на основі поєднання відновленої рецептури старих українських страв з найпоширенішою тепер у Київській, Закарпатській, Львівській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях.

У книзі наведено рецептуру та способи приготування в домашніх умовах страв та напоїв різноманітних кулінарних виробів української кухні.

Розрахована на широке коло читачів.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.