Микола Георгієвський » Українська кухня
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Українська кухня
Праця
|
|
|
Написано: |
1967 року |
|
Розділ: |
Наукова |
|
Твір додано: |
03.06.2023 |
|
Твір змінено: |
03.06.2023 |
|
Завантажити: |
djvu
(15.6 МБ)
|
|
Опис: |
Автори, враховуючи великі зрушення в поліпшенні харчування населення України і дальший розвиток української кухні, а також побажання читачів, за пропозицією видавництва «Техніка» докорінно переробили і доповнили видану раніше книгу «Українські страви», яка виходить тепер під назвою «Українська кухня».
Із книги вилучено розділи: «З історії розвитку української кухні», «Їжа i здоров’я», а також опис різних порід риб, фруктів, плодів, овочів та кондитерських виробів. Об’єднано розділи «Закуски і холодні страви» та «Другі страви».
Матеріал викладено за певними видами оброблюваної сировини, що полегшує домашній господарці користування книгою. Значно розширений асортимент холодних закусок і страв, перших та других страв, напоїв домашнього приготування. |
|
Зміст: |
[натисніть, щоб розгорнути]
Передмова
Естетика і режим харчування
Перші страви
Закуски, холодні і другі страви
Солодкі страви
Напої
Машини, прилади, пристрої і електроапаратура для приготування їжі
Сервірування стола
Домашні заготівлі
Зберігання продуктів
Поради щодо дієтичного харчування
|
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|