Олександр Галицький » Організаційно-економічні механізми управління інвестиційними процесами у м'ясопереробній галузі
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Організаційно-економічні механізми управління інвестиційними процесами у м'ясопереробній галузі
Дисертація
|
|
|
Написано: |
2012 року |
|
Розділ: |
Наукова |
|
Твір додано: |
19.09.2025 |
|
Твір змінено: |
19.09.2025 |
|
Завантажити: |
pdf
див.
(1.3 МБ)
|
|
Опис: |
Мета і завдання дослідження. Метою дисертаційного дослідження є
розробка теоретико-методичних засад та практичних рекомендацій з
формування організаційно-економічних механізмів управління
інвестиційними процесами, які забезпечують реалізацію потенціалу розвитку
м’ясопереробної галузі.
Реалізація мети дисертаційної роботи обумовила наступні завдання
дослідження:
- дослідити теоретичні засади і розвинути понятійно-термінологічний
апарат управління інвестиціями м’ясопереробної галузі;
- розробити концепцію формування цілісної комплексної системи
управління інвестиційною діяльністю м’ясопереробної галузі;
- удосконалити методичний підхід до оцінки інвестиційної
привабливості м’ясопереробної галузі;
- розробити економіко-математичну модель оптимізації власного
інвестиційного резервного капіталу галузі;
5
- обґрунтувати методичний підхід до формування стратегічного
інвестиційного плану для підприємств м’ясопереробної промисловості;
- розробити організаційно-економічний механізм впровадження
інновацій у систему управління м’ясопереробною галуззю;
- запропонувати концептуальний підхід до кластеризації підприємств
м’ясопереробної галузі;
- обґрунтувати методичний підхід до оцінки стійкості розвитку
м’ясопереробного виробництва. |
|
Зміст: |
[натисніть, щоб розгорнути]
ВСТУП……………………………………………………………………………..3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ
ІНВЕСТИЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИ У
М’ЯСОПЕРЕРОБНІЙ ГАЛУЗІ…………………………………………………10
1.1. Інвестиційне забезпечення операційної діяльності підприємств
м’ясопереробної галузі……………………………………………………..........10
1.2. Поліфілетичні контури механізму формування інвестиційних
ресурсів підприємств м’ясопереробної галузі…………………………………33
1.3. Методичний інструментарій оцінки ефективності інвестиційних
потоків у м’ясопереробній галузі……………………………………………….45
Висновки до розділу 1…………………………………………………………...58
РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ФОРМУВАННЯ
ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПОТОКІВ У М’ЯСОПЕРЕРОБНІЙ ГАЛУЗІ……………62
2.1. Економічні механізми формування джерел інвестиційних
потоків м’ясопереробної галузі…………………………………………………62
2.2. Аналіз розміщення інвестиційних потоків операційної
діяльності м’ясопереробних підприємств……………………………………...80
2.3. Ефективність інвестиційної політики м’ясопереробної галузі…………..93
Висновки до розділу 2………………………………………………………….103
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ
ІНВЕСТИЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИ В М’ЯСОПЕРЕРОБНІЙ
ГАЛУЗІ……………………………………………………………………….....107
3.1. Напрямки підвищення інвестиційної привабливості
м'ясопереробної галузі…………………………………………………………107
3.2. Розвиток системи управління інвестиційною діяльністю
підприємств м'ясопереробної галузі………………………………………......126
3.3. Розробка сучасних організаційно-економічних механізмів
підвищення стійкості м'ясопереробного виробництва в умовах
кластерної організації………………………………………………………….135
3.4. Механізми управління інноваціями у системі управління
м'ясопереробною галуззю……………………………………………………...146
Висновки до розділу 3………………………………………………………….161
ВИСНОВКИ…………………………………………………………………….165
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………………...171
ДОДАТОК……………………………………………………………………....190
|
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|