Ольга Фрум » Зовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимір
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Зовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимір
Праця
|
|
|
Написано: |
2019 року |
|
Розділ: |
Наукова |
|
Твір додано: |
17.12.2019 |
|
Твір змінено: |
17.12.2019 |
|
Завантажити: |
pdf
див.
(2.6 МБ)
|
|
Опис: |
У монографії охарактеризовано агропродовольчий вимір зовнішньоекономічної діяльності як об’єкта наукового дослідження, розкрито місце та роль базового, регіонального, національного рівнів агропродовольчого сектору України, а також ринку екологічно чистих агропродовольчих виробництв у системі глобальних конкурентних відносин.
Для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів, фахівців агропродовольчого сектору, управлінців. |
|
Зміст: |
[натисніть, щоб розгорнути]
Передмова
РОЗДІЛ 1. АГРОПРОДОВОЛЬЧИЙ ВИМІР ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ОБ’ЄКТ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ
1.1. Теоретичні засади розвитку агропродовольчого сектору в системі глобальних конкурентних відносин
1.2. Методологія дослідження розвитку агропродовольчого сектору в системі глобальних конкурентних відносин
1.3. Маркетингові інструменти позиціювання глобальної конкурентоспроможності агропродовольчого сектору
РОЗДІЛ 2. ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В СИСТЕМІ ГЛОБАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ВІДНОСИН
2.1. Зовнішньоекономічна діяльність вертикально інтегрованих агропромислових холдингів в умовах євроінтеграції
2.2. Експортний потенціал харчових підприємств України
2.3. Розвиток малого та середнього бізнесу в системі глобальних конкурентних відносин
РОЗДІЛ 3. РЕГІОНАЛЬНІ АГРОПРОДОВОЛЬЧІ КЛАСТЕРИ В СИСТЕМІ ГЛОБАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ВІДНОСИН
3.1. Економічна сутність та основні умови для формування і розвитку кластерів у агропродовольчій сфері регіону
3.2. Роль агропродовольчих кластерів у підвищенні міжнародної конкурентоспроможності регіону
3.3. Методичне забезпечення оцінки конкурентоспроможності регіону в умовах сучасних глобалізаційних процесів
РОЗДІЛ 4. НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРОПРОДОВОЛЬЧИЙ СЕКТОР У СИСТЕМІ ГЛОБАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ВІДНОСИН
4.1. Конкурентний потенціал агропродовольчого сектору в системі глобальних відносин
4.2. Державне регулювання розвитку агропродовольчого сектору як чинник підвищення глобальної конкурентоспроможності країни
4.3. Перспективи зовнішньоекономічного вектора розвитку агропродовольчого сектору
РОЗДІЛ 5. РИНОК ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ АГРОПРОДОВОЛЬЧИХ ВИРОБНИЦТВ У СИСТЕМІ ГЛОБАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ВІДНОСИН
5.1. Концептуальні підходи до формування екологічно чистих виробництв
5.2. Органічний сегмент ринку продовольчих продуктів: світовий досвід та українські реалії
5.3. Проблеми ідентифікації та маркування екологічно чистої продукції в агропродовольчому секторі
Післямова
|
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|