Ольга Франко » Практична кухня. Випуск 2. Закуски. Перші страви (вид. 1995)
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Практична кухня. Випуск 2. Закуски. Перші страви (вид. 1995)

Праця
Написано: 1929 року
Джерело: https://toloka.to/t52050
Розділ: Публіцистика
Твір додано: 18.11.2023
Твір змінено: 18.11.2023
Завантажити: djvu (1.2 МБ) pdf див. (15.3 МБ)
Опис: У виданні пропонується рецептура виготовлення різноманітних виробів з тіста; мучнівок, печива, пирогів і тортів. Зацікавлять читача також і переписи напоїв, різних видів варення і морозива; рецептура виготовлення різноманітних закусок, страв з ярини, зеленини і яєць. Подаються також цікаві переписи перших страв: холодників, супів, бульйонів і борщів, а також різних додатків до них. У виданні пропонуються переписи різноманітних м’ясних та рибних страв. Читачів зацікавить технологія виготовлених ковбас, паштетів і холодців.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.