Вадим Баєв » Основи туроперейтингу
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Основи туроперейтингу
Посібник
|
|
|
Написано: |
2016 року |
|
Розділ: |
Навчальна |
|
Твір додано: |
01.05.2024 |
|
Твір змінено: |
01.05.2024 |
|
Завантажити: |
pdf
див.
(4.5 МБ)
|
|
Опис: |
У навчальному посібнику розглянуто основні складові навчальної дисципліни “Туроперейтинг”. Висвітлено основи туроперейтингу, туроперейтинг та агентський бізнес в туризмі, технологію створення туристичного продукту та формування його асортименту, правила формування програм перебування туристів, організацію обслуговування клієнтів, рецептивний, ініціативний та консолідований туроперейтинги, організацію туристичних подорожей туроператором.
Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів. Буде корисним для працівників підприємств туристичної індустрії. |
|
Зміст: |
[натисніть, щоб розгорнути]
Передмова
ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ І. ТЕХНОЛОГІЯ ТУРОПЕРЕЙТИНГУ ТА ТУРПРОЕКТУВАННЯ
ТЕМА 1. ОСНОВИ ТУРОПЕРЕЙТИНГУ
1.1. Поняття “туроперейтинг” та види діяльності туроператора
1.2. Класифікація і види туроператорів
1.3. Функції туристичних операторів і туристичних агентів
1.4. Зовнішні та внутрішні фактори туроперейтингу
ТЕМА 2. ТУРОПЕРЕЙТИНГ ТА АГЕНТСЬКИЙ БІЗНЕС У ТУРИЗМІ
2.1. Організація туроператорського і турагентського бізнесу
2.2. Організаційна структура туроператора і турагента
2.3. Види і сутність турагентської роботи
2.4. Контрактні відносини між туроператором і турагентом
ТЕМА 3. ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ
3.1. Сутність і послідовність робіт з туроперейтингу
3.2. Проектування турів
3.3. Планування та просування туристичного продукту
3.4. Збут і реалізація туристичних продуктів
3.5. Розрахунок вартості туристичного продукту
ТЕМА 4. ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМ ПЕРЕБУВАННЯ ТУРИСТІВ
4.1. Сутність програмного обслуговування в туризмі
4.2. Технологія організації турів
4.3. Програми перебування туристів
ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ ІІ. ПРИКЛАДНИЙ ТУРОПЕРЕЙТИНГ
ТЕМА 5. РЕЦЕПТИВНИЙ ТУРОПЕРЕЙТИНГ
5.1. Поняття і зміст рецептивного туроперейтингу
5.2. Диференціація пропозицій рецептивних туроператорів
5.3. Формування взаємовідносин з продуцентами туристичних послуг
5.4. Формування каталогу пропозицій рецептивного туроператора
ТЕМА 6. ІНІЦІАТИВНИЙ ТУРОПЕРЕЙТИНГ
6.1. Поняття і зміст ініціативного туроперейтингу
6.2. Оцінка туристичного ринку країни-партнера
6.3. Туристичний пакет як форма продажу турпродукту
6.4. Формування каталогу пропозицій ініціативного туроператора
Література
Додатки
|
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|