Наша заставка для е-читалок - Новини
Знаємо, що багато з наших читачів використовує для читання читалки на електронних чорнилах (e-Ink). Саме таким любителям літератури ми вирішили в останні теплі дні цього незвичайного року зробити невеликий дружній подарунок — заставку від «Чтива» для е-читалок.
Як вона виглядає видно на світлині. Як встановити заставку самому — читайте далі.

Для встановлення заставки перш за все необхідно дізнатися роздільну здатність екрану своєї е-читалки, яка може виражатися в кількості точок по висоті та по ширині екрану (1024×758) або ж у кількості точок на цаль (212 dpi — dot per inch, що є відповідником ppi — point per inch). Ця інформація є у описі товару в інтернет-крамницях, на сайті виробника, а також на коробці е-читалки.
Оскільки читалки працюють на різних операційних системах, описати процес встановлення для всіх ми не зможемо, а зупинимося лише на встановленні їх на читалки PocketBook.
1. Завантажте файл заставки собі на комп'ютер та, при бажанні, перейменуйте файл.
2. Для встановлення нашої заставки потрібно підключити читалку до комп'ютера кабелем, після чого відкрити її у провіднику, як окремий накопичувач (наприклад, їй присвоєно літеру F:\).
3. Далі необхідно зайти до прихованої/системної теки F:\system\logo\offlogo (заставка коли читалка вимкнена) та/або F:\system\logo\bootlogo (заставка під час увімкнення). Якщо відображення прихованих тек і файлів у налаштуваннях Вашого Windows вимкнений, тоді просто впишіть адресу цієї теки в смугу адреси (поле вгорі вікна Провідника, текст у якому починається з літери диска, наприклад F:\). Але не забудьте, що літера диска, яку тут наведено як F:\, у Вашому випадку може бути іншою.
4. Потім скопіюйте завантажений файл заставки (*.bmp) до вищевказаної теки у читалці (F:\system\logo\offlogo або F:\system\logo\bootlogo).
5. Відключіть читалку від комп'ютера.
6. У читалці перейдіть в меню Параметри > Персоналізація > Заставка при вимкненні та оберіть пункт, назва якого буе відповідати назві файлу з заставкою.
Приємного читання!

P.S. Якщо Ви можете описати процес встановлення нашої заставки на інші е-читалки — напишіть нам про це у коментарях у Facebook.