Оксана Ятищук » Українська народна кулінарія XVIII – початку XIX ст. (за матеріалами художніх творів Г.Ф.Квітки-Основ’яненка)
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Українська народна кулінарія XVIII – початку XIX ст. (за матеріалами художніх творів Г.Ф.Квітки-Основ’яненка)

Стаття
Розділ: Наукова
Твір додано: 10.02.2018
Твір змінено: 10.02.2018
Завантажити: pdf див. (459.1 КБ)
Опис: Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Історія. – Тернопіль: Видавництво ТНПУ ім. В.Гнатюка, 2011. – Вип. 2.


У статті проаналізовано художні твори Г.Ф.Квітки-Основ’яненка, у яких відображено функціонування та регіональні особливості традиційної народної їжі, напоїв та продуктів харчування українців Слобожанщини XVII – початку XIX ст.
Пов'язані автори:
Квітка-Основ'яненко Григорій
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.