Володимир Супруненко » Найперша страва: Етнографічно-кулінарне дослідження в ліричному просторі та часі
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Найперша страва: Етнографічно-кулінарне дослідження в ліричному просторі та часі

Стаття
Написано: 2012 року
Розділ: Публіцистика
Твір додано: 05.02.2021
Твір змінено: 29.07.2021
Завантажити: pdf див. (2.8 МБ)
Опис: Супруненко В. Найперша страва: [український борщ] Етнографічно-кулінарне дослідження в ліричному просторі та часі / Володимир Супруненко // Віче. - 2012. - № 15-16; № 17; № 19.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.