Тамара Стахмич » Кулінарне мистецтво. Кн. 1: Технологія приготування їжі
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Кулінарне мистецтво. Кн. 1: Технологія приготування їжі

Підручник
Написано: 2008 року
Розділ: Навчальна
Твір додано: 10.03.2017
Твір змінено: 10.03.2017
Завантажити: pdf див. (14.6 МБ)
Опис: Стахмич Т. М., Пахолюк О. М.
Кулінарне мистецтво : Підручник: У 2 кн. — К. : Грамота, 2008.
Кн. 1 : Технологія приготування їжі / Т. М. Стахмич, О. М. Пахолюк. — 2008. — 496 с. : іл.

У підручнику висвітлено основи технології приготування їжі за новітніми методиками в мережі підприємств харчування різних форм власності, подано докладний опис основних розділів кулінарії відповідно до програм професійнотехнічних училищ із підготовки кухарів ІІІ, IV і V розрядів.
Для учнів кулінарних професійнотехнічних училищ, власників закладів харчування, директорів шкіл і всіх, хто любить і захоплюється українською кухнею.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.