Тамара Стахмич » Кулінарна­ справа.­ Технологія­ приготування­ їжі­
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Кулінарна­ справа.­ Технологія­ приготування­ їжі­

Підручник
Написано: 2020 року
Розділ: Навчальна
Твір додано: 19.06.2021
Твір змінено: 01.10.2021
Завантажити: pdf див. (8 МБ)
Опис: Стахмич Т. М.
Кулінарна­ справа.­ Технологія­ приготування­ їжі­ :­ підруч.­
для­ здобувач.­ проф.­ (проф.-тех.)­ освіти­ /­ Т.­ М.­ Стахмич,­­
О.­М.­Пахолюк.­—­Київ:­Грамота,­2020.­—­280­с.­:­іл.
ISBN­978-966-349-834-8
У­ підручнику­ висвітлено­ основи­ технології­ приготування­ їжі­ за­
новітніми­методиками­в­мережі­підприємств­хар­чу­ван­ня­різ­них­форм­
влас­нос­ті,­подано­док­лад­ний­опис­ос­нов­них­роз­ді­лів­ку­лі­на­рії­від­

по-
від­но­ до­ ДСПТО­ 5122-НО.55.3-5-2007­ із­ професії­ «Кухар»­ 3,­ 4­ й­ 5­
роз­рядів.
Для­ здобувачів­ професійної­ (професійно-технічної)­ освіти­ та­
викладачів,­усіх,­хто­за­хоп­лю­єть­ся­ук­ра­їн­ською­кух­нею.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.