Галина Михайлівна Рибак » Довідник по переробці плодів, ягід і винограду
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Довідник по переробці плодів, ягід і винограду

Довідник
Написано: 1990 року
Розділ: Наукова
Твір додано: 05.06.2020
Твір змінено: 05.06.2020
Завантажити: djvu (4.9 МБ)
Опис: Вміщено відомості щодо організації і технологічного обладнання плодопереробних підприємств у колгоспах і радгоспах, об’єднаннях. Викладено прогресивні технології переробки, методи контролю за якістю сировини і готової продукції.
У новому виданні (попереднє вийшло у 1980 р.) розширено асортимент соків та інших продуктів, включено матеріали по переробці винограду.
Розрахований на керівників і спеціалістів переробних підприємств колгоспів і радгоспів.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.