Світлана Левандовська » Айстри. Біологічні особливості. Вирощування. Використання. Сорти
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Айстри. Біологічні особливості. Вирощування. Використання. Сорти

Не визначено
Написано: 2008 року
Розділ: Навчальна
Твір додано: 09.02.2022
Твір змінено: 22.02.2022
Завантажити: djvu (15.4 МБ)
Опис: Алексеева Н.М., Черняк В.М., Левандовська С.М.
Айстри. Біологічні особливості. Вирощування. Використання. Сорти. — Тернопіль: Навчальна книга - Богдан, 2008. - 160 с.: іл.
ISBN 978-966-408-266-9
У даному виданні описані біологічні особливості, морфологічні ознаки, умови вирощування, історичний досвід селекції айстр за кордоном та в Україні, всебічно досліджено особливості агротехніки вирощування, засоби боротьби із шкідниками та хворобами, використання айстр світової та української селекції.
Призначено для ботаніків, екологів, працівників декоративного садівництва та зеленого будівництва, ботанічних садів, викладачів та студентів вищих і середніх навчальних закладів, учнів, са- дівників-аматорів.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.