Андрій Лень » Розвиток науково-технічного прогресу в харчовій промисловості українських губерній Російської імперії у другій половині ХІХ - на початку ХХ ст.
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Розвиток науково-технічного прогресу в харчовій промисловості українських губерній Російської імперії у другій половині ХІХ - на початку ХХ ст.

Дисертація
Написано: 2013 року
Розділ: Історична
Твір додано: 23.07.2024
Твір змінено: 23.07.2024
Завантажити: pdf див. (1.1 МБ)
Опис: Мета дослідження – розкрити процес формування науково-технічного
прогресу на прикладі галузей харчової промисловості українських губерній
Російської імперії у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.
Виходячи із мети дослідження визначено наступні завдання:
— провести аналіз та встановити стан наукової розробки дослідження,
теоретичний рівень та напрями її висвітлення;
— з’ясувати особливості економічної політики Російської імперії щодо
розвитку харчової промисловості у досліджуваний період; 6
— розкрити вплив капіталізації на розвиток науково-технічного прогресу;
— дослідити розвиток матеріально-технічної бази харчової промисловості;
— виявити джерела формування якісних змін робітничих кадрів харчової
галузі та умови їхнього соціально-економічного становища.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.