|
Написано: |
1995 року |
|
Розділ: |
Навчальна |
|
Твір додано: |
27.12.2021 |
|
Твір змінено: |
27.12.2021 |
|
Завантажити: |
pdf
див.
(37.7 МБ)
|
|
Опис: |
Розглянуто суть, поняття, функції, форми організації менеджменту. Особливу увагу приділено проблемам формування трудового колективу, методам управління людьми, ролі і місцю менеджера в наукові й організації управлінської праці. Подано характеристику організаційних форм і структури управління споживчою кооперацією України.
Для студентів кооперативних вищих навчальних закладів. Може бути використаний студентами інших вузів торгово-комерційного профілю, слухачами курсів і факультетів підвищення кваліфікації, викладачами, аспірантами та практикуючими бізнесменами. |
|
Зміст: |
[натисніть, щоб розгорнути]
Передмова
ЧАСТИНА 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ
1.1. Поняття менеджменту
1.2. Наукові школи і концепції менеджменту
1.3. Функції менеджменту
1.4. Організація в менеджменті
1.5. Управління трудовим колективом
1.6. Психологічні аспекти менеджменту
1.7. Менеджер, його місце та роль в організації
1.8. Організація управлінської праці
ЧАСТИНА 2. МЕНЕДЖМЕНТ У СПОЖИВЧІЙ КООПЕРАЦІЇ
2.1. Організація управління споживчою кооперацією
2.2. Організація та зміст праці професійного апарату управління споживчої кооперації
2.3. Менеджмент як процес забезпечення ефективної діяльності організацій і підприємств споживчої кооперації
|
|
|