Петро Гурський » Лабораторний практикум із дисципліни «Харчові технології»
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Лабораторний практикум із дисципліни «Харчові технології»
Посібник
|
|
|
Написано: |
2014 року |
|
Розділ: |
Навчальна |
|
Твір додано: |
30.10.2015 |
|
Твір змінено: |
30.10.2015 |
|
Завантажити: |
pdf
див.
(1.1 МБ)
|
|
Опис: |
У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів.
Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки бакалаврів кваліфікації «інженер-технолог харчових виробництв». Матеріал буде корисним спеціалістам, магістрам, аспірантам, науковим співробітникам і практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також широкому колу читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями. |
|
Зміст: |
[натисніть, щоб розгорнути]
Вступ 5
Лабораторна робота № 1 «Технологія м’яса та м’ясопродуктів» 6
1. Ключові слова 6
2. Словник термінів 6
3. Основні закономірності технологій м’яса та м’ясопродуктів 8
4. Завдання лабораторної роботи 16
5. Алгоритм виконання аналітичної частини 17
6. Алгоритм виконання лабораторних відпрацювань 19
Запитання для самоперевірки 27
Список рекомендованої літератури 29
Додаток А 31
Лабораторна робота № 2 «Технологія молока та молочних
продуктів»
40
1. Ключові слова 40
2. Словник термінів 40
3. Основні закономірності технологій молочних продуктів 44
4. Завдання лабораторної роботи 47
5. Алгоритм виконання аналітичної частини 48
6. Алгоритм виконання лабораторних відпрацювань 50
Запитання для самоперевірки 55
Список рекомендованої літератури 56
Додаток Б 58
Лабораторна робота № 3 «Технологія риби та рибопродуктів» 67
1. Ключові слова 67
2. Словник термінів 67
3. Основні закономірності технологій риби та рибопродуктів 70
4. Завдання лабораторної роботи 75
5. Алгоритм виконання аналітичної частини 76
6. Алгоритм виконання лабораторних відпрацювань 78
Запитання для самоперевірки 84
Список рекомендованої літератури 85
Додаток В 87
Лабораторна робота № 4 «Технологія переробки плодів та овочів» 95
1. Ключові слова 95
2. Словник термінів 95
3. Основні закономірності технологій плодів та овочів 95
4. Завдання лабораторної роботи 99
5. Алгоритм виконання аналітичної частини 100
6. Алгоритм виконання лабораторних відпрацювань 101
Запитання для самоперевірки 106
Список рекомендованої літератури 107
Додаток Г 108
Лабораторна робота № 5 «Технологія хліба та хлібобулочних виробів»
117
1. Ключові слова 117
2. Словник термінів 117
3. Основні закономірності виробництва хлібобулочних виробів 118
4. Завдання лабораторної роботи 120
5. Алгоритм виконання аналітичної частини 121
6. Алгоритм виконання лабораторних відпрацювань 122
Запитання для самоперевірки 130
Список рекомендованої літератури 131
Додаток Д 133
Лабораторна робота № 6 «Технологія кондитерських виробів» 141
1. Ключові слова 141
2. Словник термінів 141
3. Основні закономірності виробництва кондитерських виробів 143
4. Завдання лабораторної роботи 146
5. Алгоритм виконання аналітичної частини 147
6. Алгоритм виконання лабораторних відпрацювань 149
Запитання для самоперевірки 155
Список рекомендованої літератури 157
Додаток Е 158
|
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|