Микола Георгієвський » Українська кухня
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Українська кухня

Праця
Написано: 1967 року
Розділ: Наукова
Твір додано: 03.06.2023
Твір змінено: 03.06.2023
Завантажити: djvu (15.6 МБ)
Опис: Автори, враховуючи великі зрушення в поліпшенні харчування населення України і дальший розвиток української кухні, а також побажання читачів, за пропозицією видавництва «Техніка» докорінно переробили і доповнили видану раніше книгу «Українські страви», яка виходить тепер під назвою «Українська кухня».

Із книги вилучено розділи: «З історії розвитку української кухні», «Їжа i здоров’я», а також опис різних порід риб, фруктів, плодів, овочів та кондитерських виробів. Об’єднано розділи «Закуски і холодні страви» та «Другі страви».

Матеріал викладено за певними видами оброблюваної сировини, що полегшує домашній господарці користування книгою. Значно розширений асортимент холодних закусок і страв, перших та других страв, напоїв домашнього приготування.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.