Віра Доцяк » Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів

Підручник
Написано: 2014 року
Розділ: Навчальна
Твір додано: 14.06.2021
Твір змінено: 01.10.2021
Завантажити: pdf див. (42.4 МБ)
Опис: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014. — 400 с. — ISBN 978-617-713-09-5.
Рекомендовано Міністерством освіти і науки України.

У підручнику подано товарознавчо-технологічну характеристику основних продуктів харчування, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи механічної та теплової кулінарної обробки продуктів, їх вплив на якість готової їжі. Описано технологію приготування закусок, страв, десертів, гарячих та холодних напоїв, борошняних кондитерських виробів з різних видів тіста, вимоги до якості напівфабрикатів і готової їжі, сучасні вимоги щодо подавання та оформлення страв, терміни їх реалізації. В окремих розділах висвітлено наукові основи розробки новітніх технологій у ресторанному господарстві, сучасний стан науки про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування, наукові дані щодо використання біологічно активних добавок підвищеної біологічної цінності, подано технологію лікувально профілактичного та дієтичного харчування.
Для учнів професійно-технічних навчальних закладів.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.