Костянтин Бібіков » Так готують в Угорщині
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Так готують в Угорщині

Посібник
Написано: 1973 року
Джерело: chtyvo.org.ua (djvu)
Розділ: Навчальна
Твір додано: 12.06.2014
Твір змінено: 20.03.2022
Завантажити: djvu (4.7 МБ)
Опис: Особливість угорської кухні полягає в багатому асортименті використовуваних основних продуктів, а також у характерному застосуванні спецій та деяких інших продуктів, як, наприклад, сметани. З усіх спецій першість угорці надають, безумовно, червоному перцю—паприці. Та якщо хто-небудь не бажає подружитися з перцем, навіть у формі солодкого благородного перцю — не біда. Угорська кухня знає набагато більше страв без перцю, ніж із ним.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.