Костянтин Бібіков » Так готують в Угорщині 
                
                                                            
                    
    | [додати інший файл чи обкладинку цього твору]
        [додати цей твір до вибраного] | 
    | Так готують в УгорщиніПосібник | 
    |  | 
    | 
                
            |  |  
            | Написано: | 1973 року |  
            |  |  
            | Джерело: | chtyvo.org.ua (djvu) |  
            |  |  
            | Розділ: | Навчальна |  
            |  |  
            | Твір додано: | 12.06.2014 |  
            |  |  
            | Твір змінено: | 20.03.2022 |  
            |  |  
            | Завантажити: | djvu
                                (4.7 МБ) |  
            |  |  
                | Опис: | Особливість угорської кухні полягає в багатому асортименті використовуваних основних продуктів, а також у характерному застосуванні спецій та деяких інших продуктів, як, наприклад, сметани. З усіх спецій першість угорці надають, безумовно, червоному перцю—паприці. Та якщо хто-небудь не бажає подружитися з перцем, навіть у формі солодкого благородного перцю — не біда. Угорська кухня знає набагато більше страв без перцю, ніж із ним. |  
                |  |  
                | Зміст: | [натисніть, щоб розгорнути] Передмова … 3Деякі поради … 5
 Продукти, їх властивості та підготовка … 6
 Зберігання продуктів … 12
 Що робити, коли щось зіпсувалось? … 15
 Складання меню … 18
 Вживання спецій … 25
 Супи … 28
 Заправи (гарніри) для супів … 50
 Салати … 55
 Бутерброди, паштети, закуски … 64
 Страви з риби … 72
 Страви із свинини … 77
 Страви з яловичини … 87
 Страви з телятини … 97
 Страви з баранини … 100
 Страви з птиці … 105
 Страви з потрухів та субпродуктів … 112
 Страви з дичини … 118
 Гарніри … 131
 Соуси … 138
 Страви з картоплі, овочів, бобових і грибів … 148
 Яєчні страви … 185
 Омлети … 191
 Страви із сиру, борошна та інших продуктів … 198
 Солодкі страви, пунші, коктейлі … 206
 Домашні коктейлі … 212
 Кондитерські вироби … 213
 Продукти для приготування кондитерських виробів … 213
 Приготування тіста … 215
 Глазурі, креми, начинки … 218
 Дещо про печіння … 222
 |  
                |  |  | 
    |  | 
    |  | 
    | Відгуки читачів: | 
    |  | 
    | Поки не додано жодних відгуків до цього твору. | 
    |  | 
    |  | 
    |  |