Костянтин Бібіков » Так готують в Угорщині
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Так готують в Угорщині
Посібник
|
|
|
Написано: |
1973 року |
|
Джерело: |
chtyvo.org.ua (djvu) |
|
Розділ: |
Навчальна |
|
Твір додано: |
12.06.2014 |
|
Твір змінено: |
20.03.2022 |
|
Завантажити: |
djvu
(4.7 МБ)
|
|
Опис: |
Особливість угорської кухні полягає в багатому асортименті використовуваних основних продуктів, а також у характерному застосуванні спецій та деяких інших продуктів, як, наприклад, сметани. З усіх спецій першість угорці надають, безумовно, червоному перцю—паприці. Та якщо хто-небудь не бажає подружитися з перцем, навіть у формі солодкого благородного перцю — не біда. Угорська кухня знає набагато більше страв без перцю, ніж із ним. |
|
Зміст: |
[натисніть, щоб розгорнути]
Передмова … 3
Деякі поради … 5
Продукти, їх властивості та підготовка … 6
Зберігання продуктів … 12
Що робити, коли щось зіпсувалось? … 15
Складання меню … 18
Вживання спецій … 25
Супи … 28
Заправи (гарніри) для супів … 50
Салати … 55
Бутерброди, паштети, закуски … 64
Страви з риби … 72
Страви із свинини … 77
Страви з яловичини … 87
Страви з телятини … 97
Страви з баранини … 100
Страви з птиці … 105
Страви з потрухів та субпродуктів … 112
Страви з дичини … 118
Гарніри … 131
Соуси … 138
Страви з картоплі, овочів, бобових і грибів … 148
Яєчні страви … 185
Омлети … 191
Страви із сиру, борошна та інших продуктів … 198
Солодкі страви, пунші, коктейлі … 206
Домашні коктейлі … 212
Кондитерські вироби … 213
Продукти для приготування кондитерських виробів … 213
Приготування тіста … 215
Глазурі, креми, начинки … 218
Дещо про печіння … 222
|
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|