Авторський колектив » Картопля. Том 3
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Картопля. Том 3
Праця
|
|
|
Написано: |
2007 року |
|
Розділ: |
Наукова |
|
Твір додано: |
09.11.2021 |
|
Твір змінено: |
10.11.2021 |
|
Завантажити: |
djvu
(12.6 МБ)
|
|
Опис: |
Картопля / За ред. А.А. Бондарчука, М.Я. Молоцького, В.С. Куценка. - Біла Церква, 2007. - Т. 3. - 536 с.
ISBN 978-966-7417-88-8
У третьому томі аналізується сучасний стан і тенденції розвитку технології виробництва картоплі: підготовка садивного матеріалу, обробіток ґрунту, удобрення, садіння, догляд, зрошення, збирання, післязбиральна доробка, зберігання та переробка на картоплепродукти, економічні аспекти виробництва картоплі різного господарського призначення.
Розраховано на наукових співробітників, аспірантів, викладачів і студентів вищих аграрних навчальних закладів, спеціалістів та картоплярів, які бажають отримати високі врожаї якісних бульб картоплі.
|
|
Зміст: |
[натисніть, щоб розгорнути]
Вступ
Технологія виробництва картоплі в Україні
Технологія вирощування картоплі на Поліссі
Особливості вирощування картоплі в альтернативному (біологічному) землеробстві
Технологія вирощування картоплі в Лісостепу України
Виробництво картоплі за механізованої енергозберігаючої технології
Застосування широких міжрядь при вирощуванні картоплі
Вирощування картоплі на городах і дачних ділянках
Вирощування картоплі в Степу
Умови та напрямки вирощування картоплі на півдні України
Насінництво на півдні України
Технологія вирощування картоплі двоврожайною культурою
Вирощування продовольчої картоплі в літніх насадженнях
Особливості вирощування картоплі в умовах зрошення
Відношення до вологи й особливості водообміну картоплі
Водоспоживання картоплі на зрошуваних землях
Режим зрошення картоплі
Способи поливу картоплі
Урожайність та якість картоплі при зрошенні
Вирощування картоплі в гірських районах Карпат
Застосування добрив під картоплю
Удобрення продовольчої картоплі
Застосування органічних добрив
Застосування мінеральних добрив
Сумісне застосування органічних і мінеральних добрив
Особливості удобрення садивної картоплі
Вирощування ранньої картоплі
Технологія зберігання картоплі
Особливості бульб картоплі як об’єкта зберігання
Оптимальні режими зберігання картоплі
Способи зберігання картоплі
Зберігання в стаціонарних сховищах
Зберігання в тимчасових сховищах
Вимоги, що пред’являються до якості продовольчої картоплі, та їхня роль під час зберігання бульб
Вплив сорту картоплі на її збереженість
Кулінарні властивості картоплі та їхні зміни в процесі зберігання
Конкурентоспроможність сортів картоплі
Механізація виробництва картоплі
Механізація підготовки садивного матеріалу
Механізація садіння картоплі
Механізація догляду за насадженнями
Механізація збирання картоплі
Механізація післязбиральної доробки бульб
Промислова переробка картоплі
Бульби картоплі як сировина для переробки
Зберігання та підготовка картоплі для переробки
Технологія виробництва продуктів харчування з картоплі
Технологічне обладнання для виробництва продуктів харчування з картоплі
Економіка виробництва картоплі
Розвиток і розміщення виробництва картоплі
Використання та реалізація продукції
Ефективність виробництва
Економіка насінництва картоплі
Економічні взаємовідносини у картоплепродуктовому підкомплексі
Шляхи стабілізації виробництва та розвитку картоплепродуктового підкомплексу
|
|
|
|
|
Відгуки читачів:
|
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
|
|
|