Авторський колектив » Гарбузові овочеві культури: Поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Гарбузові овочеві культури: Поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв

Посібник
Написано: 2001 року
Розділ: Навчальна
Твір додано: 05.07.2025
Твір змінено: 05.07.2025
Завантажити: djvu (4 МБ) pdf див. (5 МБ)
Опис: Гарбузові овочеві культури: Поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв /О.Ю.Барабаш, С.Т.Гутиря, В.В.Хареба, О.О.Андрощук. – К.: Вища пік., 2001. – 124 с.: іл. – (Б-чка овочівника; 2).
ISBN 966-642-036-8 (2)
ISBN 966-642-000-7


Висвітлено господарське значення та лікувальні властивості огірка, гарбуза, кабачка, патисона, лагенарії, кавуна, дині. Дано поради, як вибрати площу і попередники під ці культури, їх удобрення та підготовку ґрунту і насіння до сівби. Наведено сорти та гібриди, занесені до реєстру сортів рослин України, їх коротку характеристику, оптимальні строки та способи сівби насіння залежно від грунтово-кліматичних зон України, агротехніку вирощування рослин у відкритому та закритому ґрунті. Описано рецепти з переробки, консервування, засолювання та приготування різних соків і страв з плодів овочевих культур родини гарбузових.

Для орендарів, фермерів, селян, городників-аматорів та власників дачних ділянок. Видання може бути корисним студентам аграрних навчальних закладів.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.