Лідія Артюх » Українська народна кулінарія
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Українська народна кулінарія

Праця
Написано: 1977 року
Розділ: Наукова
Твір додано: 28.03.2023
Твір змінено: 28.03.2023
Завантажити: fb2.zip (391.3 КБ)
Опис: У монографії висвітлюються особливості їжі й харчування українського народу як елемента матеріальної культури. Подано етнографічний опис і класифікацію повсякденної й святково-обрядової їжі українського селянства доби капіталізму, аналізуються її соціальні функції. Показано зміни, які відбулися в харчуванні населення України у зв’язку з соціалістичними перетвореннями, а також тенденції розвитку їжі на сучасному етапі.

Розрахована на етнографів, фольклористів, істориків і всіх тих, хто цікавиться проблемами розвитку народної культури.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.