Лідія Артюх » Українська народна кулінарія
|
[додати інший файл чи обкладинку цього твору]
[додати цей твір до вибраного]
|
Українська народна кулінарія
Праця
|
|
|
| Написано: |
1977 року |
|
| Розділ: |
Наукова |
|
| Твір додано: |
28.03.2023 |
|
| Твір змінено: |
28.03.2023 |
|
| Завантажити: |
fb2.zip
(391.3 КБ)
|
|
| Опис: |
У монографії висвітлюються особливості їжі й харчування українського народу як елемента матеріальної культури. Подано етнографічний опис і класифікацію повсякденної й святково-обрядової їжі українського селянства доби капіталізму, аналізуються її соціальні функції. Показано зміни, які відбулися в харчуванні населення України у зв’язку з соціалістичними перетвореннями, а також тенденції розвитку їжі на сучасному етапі.
Розрахована на етнографів, фольклористів, істориків і всіх тих, хто цікавиться проблемами розвитку народної культури. |
|
|
|
| |
|
Відгуки читачів:
|
| |
|
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
|
| |
|
|
| |