Підтримайте «Чтиво» матеріально - Новини

Дорогі читачі, «Чтиво» існує вже п'ятнадцятий рік. Протягом всього цього часу ми вирішували питання фінансування е-бібліотеки або за власний рахунок, або за рахунок нечисленної та низькоприбуткової реклами на сайті. Також велику частину потреб вдавалося перекривати за рахунок допомоги друзів, знайомих або небайдужих читачів.

По мірі росту «Чтива», воно вимагає все більше ресурсів - потужностей сервера, обсягу трафіку, місця на сервері (зараз це майже 324 ГБ). Розміри книгосхову та охват аудиторії читачів гостро ставить питання вдосконалення роботи «Чтива» та розширення функціоналу бібліотеки, покращення зручності користування нею.

Ми довго думали і цього року вирішили відкрити всім охочим читачам можливість матеріально подякувати за існування і безперебійну роботу «Чтива» та своєю пожертвою заохотити до його розвитку. Ви можете стати меценатом (патроном) «Чтива», визначивши посильну для себе суму (від 2$), яка щомісячно буде перераховуватися з Вашої картки на рахунок «Чтива». Збір коштів відбувається на платформі Patreon.

Куди підуть ці кошти? Перш за все - на каву тим, хто тривалий час працює над «Чтивом». Крім того, при досягненні певного рівня пожертв, ми зобов'язуємося зняти надокучливу рекламу та виконати інші обіцянки. Також є задумки інших проектів, які вимагають певних коштів, тому про них рано говорити.


Про те, як це працює, можна прочитати у Довідці.