Ігор Западенко » Ресторанний сервіс як суб'єкт та об'єкт туристичної галузі
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Ресторанний сервіс як суб'єкт та об'єкт туристичної галузі

Стаття
Написано: 2017 року
Розділ: Наукова
Додав: kminfo
Твір додано: 12.02.2019
Твір змінено: 12.02.2019
Завантажити: doc див. (9,6 КБ) doc.zip (9,1 КБ)
Опис: Проаналізовано особливості ресторанного сервісу в якості частини туристичної інфраструктури та в якості самостійного об'єкту туризму, коли страви і традиції їх споживання є наративними засобами для ознайомлення з етнокультурним контекстом.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.