Вікторія Євлаш » Наукові аспекти формування якості дієтичних добавок, що містять гемове залізо, та кондитерських виробів із їх використанням
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Наукові аспекти формування якості дієтичних добавок, що містять гемове залізо, та кондитерських виробів із їх використанням

Праця
Написано: 2012 року
Розділ: Наукова
Твір додано: 30.10.2015
Твір змінено: 30.10.2015
Завантажити: pdf див. (1,5 МБ)
Опис: У монографії розглянуто аспекти формування якості асортименту дієтичних добавок на основі харчової крові та рослинної сировини – «Редгем», «Калгем», «Фітогем», які містять стабілізоване гемове залізо та мають певні споживні властивості. Доведено, що введення нових дієтичних добавок до складу фруктово-ягідних начинок та тиражованого ірису сприяє збагаченню виробів гемовим залізом і дає можливість формувати асортимент кондитерських виробів для масового та лікувально-профілактичного харчування.
Рекомендовано для науковців та практичних фахівців галузі, а також аспірантів та студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості продуктів протианемічного спрямування.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.