Марина Янчева » Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів

Праця
Написано: 2014 року
Розділ: Наукова
Твір додано: 16.11.2015
Твір змінено: 19.11.2015
Завантажити: pdf див. (2.7 МБ)
Опис: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульга-торами ацилгліцеринної природи.
Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за
напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і за спеціальностями «Технології
харчування», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.