Марина Янчева » Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем

Праця
Написано: 2014 року
Розділ: Наукова
Твір додано: 30.10.2015
Твір змінено: 30.10.2015
Завантажити: pdf див. (13.5 МБ)
Опис: У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених.
Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства.
Зміст: [натисніть, щоб розгорнути]
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.