Іван Тимощук » Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах

Посібник
Написано: 1987 року
Джерело: chtyvo.org.ua (djvu)
Розділ: Навчальна
Твір додано: 01.06.2014
Твір змінено: 30.05.2023
Завантажити: djvu (10.8 МБ)
Опис: У книзі описано харчову цінність м'яса різних видів тварин та птиці, молока й молочних продуктів, яєць. Крім того, дано корисні поради щодо забою тварин та птиці. Особливий інтерес становлять способи вберігання продуктів тваринництва.
Наведено рецепти виготовлення ковбас, копченостей, страв з м’яса птиці, кролів та з субпродуктів. Значне місце відведено характеристиці страв з молока та молочних продуктів.
Приділено увагу дитячому харчуванню.
Розрахована на широке коло читачів.

Тимощук I.I. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах. — К.: Урожай, 1987. — 136 с., іл.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.