Олег Проців » Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця XIX – початку XX ст.
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця XIX – початку XX ст.

Стаття
Написано: 2019 року
Розділ: Історична
Твір додано: 30.05.2019
Твір змінено: 30.05.2019
Завантажити: pdf див. (196.3 КБ)
Опис: У праці описано вартість дичини та проаналізовано її харчосмакові цінності в залежності від виду, віку, способів добування, кулінарних особливостей приготування. На основі аналізу історичних джерел виявлено кулінарні преференції, які надавало населення Галичини при купівлі дичини. Проведено порівняльний аналіз уподобань населення Галичини щодо споживання дичини з іншими європейськими країнами. Описано споживання екзотичних видів дичини та методології фальсифікації свійських видів тварин під дичину.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.