Вікторія Мініна » Зовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимір 
                
                                                            
                    
    | [додати інший файл чи обкладинку цього твору]
        [додати цей твір до вибраного] | 
    | Зовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимірПраця | 
    |  | 
    | 
                
            |  |  
            | Написано: | 2019 року |  
            |  |  
            | Розділ: | Наукова |  
            |  |  
            | Твір додано: | 17.12.2019 |  
            |  |  
            | Твір змінено: | 17.12.2019 |  
            |  |  
            | Завантажити: | pdf
                                див.
                                (2.6 МБ) |  
            |  |  
                | Опис: | У монографії охарактеризовано агропродовольчий вимір зовнішньоекономічної діяльності як об’єкта наукового дослідження, розкрито місце та роль базового, регіонального, національного рівнів агропродовольчого сектору України, а також ринку екологічно чистих агропродовольчих виробництв у системі глобальних конкурентних відносин. 
 Для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів, фахівців агропродовольчого сектору, управлінців.
 |  
                |  |  
                | Зміст: | [натисніть, щоб розгорнути] Передмова
 РОЗДІЛ 1. АГРОПРОДОВОЛЬЧИЙ ВИМІР ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ОБ’ЄКТ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ
 1.1. Теоретичні засади розвитку агропродовольчого сектору в системі глобальних конкурентних відносин
 1.2. Методологія дослідження розвитку агропродовольчого сектору в системі глобальних конкурентних відносин
 1.3. Маркетингові інструменти позиціювання глобальної конкурентоспроможності агропродовольчого сектору
 
 РОЗДІЛ 2. ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В СИСТЕМІ ГЛОБАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ВІДНОСИН
 2.1. Зовнішньоекономічна діяльність вертикально інтегрованих агропромислових холдингів в умовах євроінтеграції
 2.2. Експортний потенціал харчових підприємств України
 2.3. Розвиток малого та середнього бізнесу в системі глобальних конкурентних відносин
 
 РОЗДІЛ 3. РЕГІОНАЛЬНІ АГРОПРОДОВОЛЬЧІ КЛАСТЕРИ В СИСТЕМІ ГЛОБАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ВІДНОСИН
 3.1. Економічна сутність та основні умови для формування і розвитку кластерів у агропродовольчій сфері регіону
 3.2. Роль агропродовольчих кластерів у підвищенні міжнародної конкурентоспроможності регіону
 3.3. Методичне забезпечення оцінки конкурентоспроможності регіону в умовах сучасних глобалізаційних процесів
 
 РОЗДІЛ 4. НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРОПРОДОВОЛЬЧИЙ СЕКТОР У СИСТЕМІ ГЛОБАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ВІДНОСИН
 4.1. Конкурентний потенціал агропродовольчого сектору в системі глобальних відносин
 4.2. Державне регулювання розвитку агропродовольчого сектору як чинник підвищення глобальної конкурентоспроможності країни
 4.3. Перспективи зовнішньоекономічного вектора розвитку агропродовольчого сектору
 
 РОЗДІЛ 5. РИНОК ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ АГРОПРОДОВОЛЬЧИХ ВИРОБНИЦТВ У СИСТЕМІ ГЛОБАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ВІДНОСИН
 5.1. Концептуальні підходи до формування екологічно чистих виробництв
 5.2. Органічний сегмент ринку продовольчих продуктів: світовий досвід та українські реалії
 5.3. Проблеми ідентифікації та маркування екологічно чистої продукції в агропродовольчому секторі
 
 Післямова
 |  
                |  |  | 
    |  | 
    |  | 
    | Відгуки читачів: | 
    |  | 
    | Поки не додано жодних відгуків до цього твору. | 
    |  | 
    |  | 
    |  |