Андрій Лень » Забезпечення харчової промисловості України інженерно-технічними кадрами в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.
[додати інший файл чи обкладинку цього твору] [додати цей твір до вибраного]

Забезпечення харчової промисловості України інженерно-технічними кадрами в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.

Стаття
Написано: 2012 року
Розділ: Історична
Твір додано: 15.05.2019
Твір змінено: 15.05.2019
Завантажити: pdf див. (179,3 КБ)
Опис: Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Історія. – Тернопіль: Видавництво ТНПУ ім. В.Гнатюка, 2012. – Вип. 2.


Стаття присвячена аналізу забезпечення харчової промисловості інженерно-технічними кадрами в Україні в другій половині XIX – на початку XX ст.
 
Відгуки читачів:
 
Поки не додано жодних відгуків до цього твору.
 
Тільки зареєстровані читачі можуть залишати відгуки. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку.